
به گزارش خبرنگار پیام سندیکا، آقای سالاری مدیرعامل تامین اجتماعی به خبرگزاری ایلنا گفت:«سازمان با کسری ۳۰۰ هزار میلیاردی (۳۰۰همت) در سال جاری مواجه است»
این در حالیست که سرپرست مدیریت درمان تامین اجتماعی استان مرکزی در برنامه تلویزیونی «رو در رو» اعلام کرد:« بدهی کارفرمایان ۱۱۴ همت است» و در همین راستا عباس اکبری مدیرعامل تامین اجتماعی هرمزگان نیز اعلام کرده بود:«بیش از ۶ هزار میلیارد تومان از کارفرمایان هرمزگانی طلب داریم» و در ادامه مدیرعامل تامین اجتماعی آذربایجان غربی نیز گفته:«مطالبات سازمان از کارفرمایان ۳ برابر بدهی تامین اجتماعی آذربایجان غربی است»
این گوشه ای از دریای طلب های تامین اجتماعی از کارفرمایان است که توسط مدیران تامین اجتماعی چشم پوشی می شود. دریای اندوخته های بیمه گزاران که سازمان عامدانه از آن صرف نظر کرده است بخشی به قرار زیر است:
۱ـ۴ درصد حق بیمه سخت و زیان آور که باید هر ماه از کارخانه هایی چون ذوبآهن، ایران خودرو، فولاد، اتوبوسرانی تهران، خودروسازی ها دریافت شود اما موکول می شود به ۲۰ سال بعد به زمان بازنشستگی کارگران این واحدها که تازه باز هم در زمان بازنشستگی کارگران این واحدها عقب می افتد. در ایران خودرو حداقل دوسال، شرکت واحد ۶ ماه.
۲ـ دریافت حق بیمه صحیح از پیمانکاران شاغل در پروژههای نفت و گاز بویژه در عسلویه که طی نامه ای به شماره ۸۱۵۴۲۶۴۶ به تاریخ ۹ خرداد ۱۴۰۱ که به سازمان اعلام شد و نام تعدادی از شرکت های پیمانکاری متخلف ضمیمه گردید که می تواند به قیمت امروز بیش از ۱۰ میلیارد تومان برای تامین اجتماعی فقط در سایت ۱ پتروشیمی بوشهر درآمدزایی داشته باشد.
۳ـ دریافت ماهانه حق بیمه کارگران از کارفرمایان نه آنکه طبق مصوبه های تشویقی به زمان نامعلوم موکول شود.
۴ـ وام های بی بازگشت، حقوق های نجومی مدیران، معاونین، برگزاری کنفرانس ها و همایش های بی خاصیت را اگر متوقف کنید و در خصوص استیفای حقوق بیمه پردازان کلیه طلب های سازمان را از افراد حقیقی و حقوقی طی یک برنامه منسجم دریافت دارید.
۵ـ دریافت حق بیمه از همه کسانی که کار می کنند که این مستلزم آن است که بخش بازرسی شما بطور جد، کارگران فاقد بیمه را با سرکشی های دقیق نامنویسی و به درآمدهای سازمان بیفزاید.
اگر اراده ای باشد تامین اجتماعی بی پول نیست، اما مافیا به دنبال نابودی تامین اجتماعی است.
تحریریه ماهنامه پیام سندیکا