زنده باد آزادی ، زنده باد استقلال!

اصل ۹ قانون اساسی:
«هیچ مقامی حق ندارد به نام حفظ استقلال و تمامیت ارضی کشور آزادی های مشروع را هر چند با وضع قوانین و مقررات، سلب کند»
این قانونی است که در سال ۵۸ با فشار طبقه کارگر و توازن قوا به سود نیروهای مترقی به تصویب رسید که خشم ستون پنجم را چه در آن زمان و چه امروز برانگیخته است.
پس از جنگ ۱۲ روزه با اسراییل نه تنها در عرصه اقتصاد یکه تازی مافیا با گران کردن اجناس را شاهدیم، بلکه در عرصه قضایی نیز حکم های شریرانه برای تلاشگران صنفی، مدنی و سیاسی را شاهدیم. از زیر تیغ نگه داشتن عباس دریس کارگر ماهشهری تا تایید حکم اعدام شریفه محمدی و حکم ۳ سال زندان برای آموزگار آقای فرهیخته، دستگیری کارگران معترض پتروشیمی رازی و امروز هم احضار کوشندگان بازنشستگی کف خیابان گیلان به دادگاه.

ستون پنجم زده به سیم آخر. از هر شکلی برای ناراضی تر کردن مردم سود می جوید. دشمن پیروزی خود را در هرچه ناراضی تر شدن و ناامید تر شدن مردم و ایجاد ناآرامی های مشکوک می جوید.
آیا کوشندگان گیلانی که در کف خیابان فریاد خواسته های خود را که توسط مافیا به یغما برده شده، خطر برای کشور دارند یا بابک زنجانی ها که وطن شان در حساب های بانکی شان است؟؟
آیا وزرای بی لیاقتی که حتا از اداره خانه خود عاجز هستند همچون وزیرکار و وزیر نفت وطن پرست تر از عباس دریس هستند؟؟
آیا نمایندگان مجلسی که ۳ میلیارد دلار از بودجه غذا و دارو را اختصاص به ورود ماشین های دست دوم خارجی داده اند برای وطن دل می سوزاندند یا مسعود فرهیخته، آموزگاری که زندگی شفافی دارد؟؟
شریفه محمدی ها را می کشید که چه کسی برای دفاع از وطن باقی بماند؟؟ مازراتی سوارها و ساکنین کاخ های مجلل لواسانات و باستی هلیز؟؟؟
ستون پنجم و مافیا کار خود را به خوبی انجام می دهند و با زیر پا نهادن قوانین، کشور را بازیچه‌ای برای اعمال پلید خود تبدیل کرده اند تا بتوانند زمینه کودتای دوم را بر اساس نارضایتی عمومی و خرابکاری های عمدی مافیا به انجام برساند.
شریفه محمدی ها، عباس دریس ها، فرزندان ایران زمین هستند همچنانکه کوشندگان مستقل بازنشستگی کف خیابان گیلان خواهران و برادران همه مردم ایران و آقای فرهیخته آموزگار همیشگی علم و انسانیت.
با همبستگی جمعی این احکام را محکوم و لغو این حکم های ضد ملی و میهنی را خواستاریم و برای شکست نقشه های پلید ستون پنجم، بکوشیم.
نخواهیم گذاشت ۲۸ مرداد دوباره تکرار شود و کودتا را به شکست خواهیم کشاند.
ایران سوریه نخواهد شد!

ایران مال ماست
اتحاد اتحاد علیه فقر و فساد

سندیکای کارگران فلزکار مکانیک ایران
۲۸ مرداد ۱۴۰۴