یکشنبه های اعتراضی مقاوم تر از گذشته!

نان صلح آزادی ، حق مسلم ماست!
به گزارش خبرنگار پیام سندیکا، امروز یکشنبه ۱۶ شهریور ۱۴۰۴، بازنشستگان در مقابل اداره تأمین اجتماعی در شهرهای رشت، تهران، شوش، کرمانشاه، اهواز، قزوین و فولادگران در اصفهان و تهران و اصفهان در مقابل صندوق بازنشستگی، و شاغلین در در خارک و گچساران تجمع اعتراضی برگزار کردند.
بازنشستگان معترض نسبت به شرایط نامناسب حقوق، عدم همسان‌سازی واقعی، خدمات ناکافی درمانی و فشار روزافزون معیشتی اعتراض داشتند و خواستار رسیدگی فوری به مطالبات انباشته‌ی خود شدند. نادیده گرفتن این حقوق مسلم، ادامه زندگی را برای بازنشستگان با دشواری‌های جدی روبه‌رو کرده است. تداوم این بی‌توجهی‌ها نشان می‌دهد که سیاست‌های حاکم بیش از آنکه در خدمت رفاه و امنیت شغلی و اجتماعی کارگران و بازنشستگان باشد، در جهت فشار و محرومیت آنان عمل می‌کند.
بازنشستگان فولاد در تهران با راهپیمایی علیه فساد در صندوق بازنشستگی شان شعار دادند. در این راهپیمایی تعداد زنان بسیار چشم نواز بود.

در گیلان بازنشستگان تامین اجتماعی که به یکشنبه های اعتراضی سراسری پیوسته به تصمیم سازان حکومتی( این نوکران سرمایه داری انگلی) گوشزد کرده که:« پیام کف خیابان را در پستوی تاریک خانه خود جدی بگیرند که بزودی سیل بنیان کن در راه می باشد که در شعار “کارگر ، معلم، کشوری و لشکری اتحاد اتحاد” تبلور یافت. تاکید مطالبه گران کف خیابان بر این است که تا رسیدن به اهداف تعیین شده، خیابان یگانه پناهگاه آنان می باشد. لذا آن را ترک نخواهند کرد.»
در شوش عنوان شد که:«بازنشستگان سال‌هاست شاهد آنند که محمد اسدی، رییس کانون عالی کارگران بازنشسته و مستمری‌ بگیران تأمین اجتماعی و علی‌اصغر بیات، دبیر این کانون بر صندلی‌ هایشان چمبره زده‌اند، بی‌آنکه گره‌ای از مشکلات معیشتی و درمانی بازنشستگان باز کنند. این دو نفر که باید زبان گویای میلیون‌ها بازنشسته باشند، سال‌هاست به جای پیگیری جدی حقوق از دست رفته، درگیر شعارها و جلسات بی‌حاصل شده‌اند. نتیجه چه بوده؟ جز عقب‌ماندگی، فقر بیشتر، و سرخوردگی بازنشستگان؟ بازنشستگان امروز فریاد می‌زنند: اگر نمی‌توانید حق‌مان را بگیرید، کنار بروید و صندلی‌ها را به اهلش بسپارید. دوران سکوت و بی‌عملی گذشته است. بازنشستگان شوش،کرخه،هفت‌تپه همچنان بر مدار قانون ، حقوق صنفی خود و میلیونها بازنشسته و کارگر را فریاد می زنند و سکوت مرگبار افراد و گروه های تماشاگر فرصت طلب، خللی در انگیزه آنها ایجاد نکرده است. ما همان رزمندگان دیروز بودیم که از خاک پاک ایران دفاع کردیم و امروز برای حداقل معیشت، ما را به خیابان کشاندند»
در کرمانشاه بازنشستگان مطالبه گر در محکومیت اعدام شریفه محمدی عنوان کردند که:«سکوت امروز، مساوی با فاجعه فردا. شریفه محمدی نه یک مجرم که قربانی آشکار بی عدالتی و سرکوب سیستماتیک است. با هیچ طناب داری نمی توانید عدالت خواهی و برابر طلبی را خاموش کنید»
در هفته های اخیر کوشندگان بازنشستگی در شهرهای تهران، هفت تپه، رشت، اهواز با فشار و تهدید روبرو بوده و یکی از بازنشستگان اهوازی هم‌اکنون در زندان به سر می برد.

در همین روز کارگران و کارکنان شرکت نفت فلات قاره منطقه خارک در اعتراض به بی توجهی و عدم رسیدگی مسئولان به مطالبات قانونی خود و همکارانشان دست به تجمع در نمازخانه به مدت ۳ ساعت از ۶ تا ۹ صبح، زدند. این تجمعات در منطقه خارک شروع شده و به قول کارگری:«تا شنیده شدن صدای همکاران مظلوم مناطق_عملیاتی که غیرتمندانه برای رشد و اعتلای نام ایران تلاش می‌کنند و احقاق حق کامل مان، به صورت منظم برگزار می‌گردد.» همچنین در این روز کارگران ارکان ثالث صنعت نفت و گاز گچساران در اعتراض به حذف نشدن شرکت های پیمانکاری از عرصه های نفت و گاز و تبعیض دست به تجمع اعتراضی زدند و خواستار پایان دادن به تبعیض و حذف شرکتهای پیمانکاری شدند و اعلام کردند:« قوانین و رویه‌ های موجود در بخش نفت و گاز، کارگران و کارکنان عملیاتی را در معرض بی‌حقوقی و بی اعتنایی معنادار وزارت قرار داده و ساز و کارهای حاکمیتی و مدیریتی موجود نقش مؤثری در استمرار این وضعیت دارند. تنها از طریق اعتراض متحد، سازمان‌ یافته و مستمر می‌توان برای تحقق حقوق و مطالبات کارکنان گام برداشت. لازمه این امر یکصدایی و همگرایی همه شاغلین در بخش های مختلف صنعت نفت است.»

مافیای لانه کرده در جای جای دستگاههای مدیریتی نه تنها به غارت و دامن زدن به فساد و نارضایتی عمل می کنند بلکه با آزادی بابک زنجانی و آوردن او به نمایشگاه و کف و هورا کشیدن برایش، مبارزات مردم و سفره های خالی آنان را به سخره گرفته اند.

مافیا نمی داند سیلی سخت زحمتکشان در راه است

0 views

تجمع بازنشستگان تامین اجتماعی در گیلان امروز ۱۶ شهریور
معیشت منزلت، آب برق زندگی ، حق مسلم ماست

0 views

تجمع بازنشستگان تامین اجتماعی در قزوین
دست دولت از سازمان تامین اجتماعی کوتاه