به گزارش خبرنگار پیام سندیکا، یکشنبه های اعتراضی ۲۵ آبان با شور بیشتری هر هفته اوج می گیرد. بازنشستگان فولادی در اصفهان و بازنشستگان تامین اجتماعی در اهواز، تهران، قزوین، شوش، رشت شهرشان را به صحنه اعتراض علیه فساد، نبود معیشت مناسب، درمان حقیرانه و دست اندازی مافیا به اندوخته هایشان، تبدیل کردند.
روز گذشته کارگران نفت رسمی تازه استخدام شده در پالایشگاه هفتم میدان گازی پارس جنوبی، حراستی ها در میدان نفتی یادآوران غرب کارون، پالایشگاه های نهم و دوازدهم و امروز هم کارگران عملیاتی در خارک و در محل کار خود اعتراض را ادامه دادند چون مافیا برای دستبرد زدن به سفره های اینان با توسل به پیمانکاران نقشه های دور و درازی کشیده است.
با به میدان آمدن کارگران ذوب آهن و اعتراض سراسری کارگران ارکان ثالث صحنه نبرد مزدبگیران با مافیای لانه کرده در دولت، شکل دیگری یافت.
یکشنبه های اعتراض که از ۲۵ تیرماه ۱۳۹۹ در تهران کلید خورد امروز به ستون محکمی برای اعتراضات بازنشستگان تبدیل شده است که حق خود را از ثروت عمومی و اندوخته های ۳۰ سال کارکردشان، می خواهند.
دستبردهایی که مافیا با اجیر کردن مدیران بی عرضه و نصب آنان در راس صندوق بازنشستگی جز درد و حرمان و سرگردانی در سر پیری نگذاشته است.
در قزوین تلاش مسوولین اداره تامین اجتماعی برای قانع کردن بازنشستگان و فرستادن آنان به خانه با شکست روبرو شد. در رشت تلاش نیروهای انتظامی برای سر ندادن شعار:«نه به اعدام» به این دلیل که صنفی نیست و یا اینکه این اعتراضات نتیجه ای نخواهد داشت با پاسخ قاطع بازنشستگان روبرو شد که:«اگر شما هم به ما بپیوندید اعتراضات به نتیجه خواهد رسید وگرنه بعد از بازنشستگی شما هم مجبورید کنار ما بایستید چون درآمدتان هزینه ها را پوشش نخواهد داد»
در شهرهای دیگر نیروهای امنیتی به بازنشستگان می گویند:«به خانه بروید ما خواسته های شما را پیگیری خواهیم کرد» که با پاسخ شعورمندانه بازنشستگان روبرو شدند که:«اگر شما دنبال رسیدگی به خواسته های ما بودید امروز وضع کشور و مردم این چنین نبود»
ظلم و ستم فراوان/ ما را کشاند خیابان
تا حق خود نگیریم/ یکشنبه ها همین جا
بازنشستگان متحد تهرانی
تجمع بازنشستگان تامین اجتماعی قزوین امروز ۲۵ آبان در مقابل اداره تامین اجتماعی و آمدن مدیران این اداره برای گفتگو با بازنشستگان که بی حاصل بود
تجمع بازنشستگان تامین اجتماعی تهران امروز ۲۵ آبان در مقابل سازمان تامین اجتماعی.
غنی سازی زندگی/ حق مسلم ماست.
درود بر کارگر نفت ما/ کارگر دلیر و سرسخت ما

