بیمه های تکمیلی/ دزد سر گردنه!
به گزارش خبرنگار پیام سندیکا، بازنشستگان و کارگران امروز ۱۶ آذر در شهرهای تهران، شوش، اهواز، اصفهان، کرمان، رشت، قزوین، آبادان، صدای اعتراض خود را علیه نابرابری، سیاست های غلط که انسان ها را به درجه یک و درجه دو تقسیم می کند و یک درصد افراد را برتر و بالاتر از ۹۹ درصد مردم ایران می دانند، بلند کردند.
این اعتراض در روز دانشجو پیامی دیگر دارد و تاکید می کند که همچنان چون ۷۲ سال پیش نه تنها همچنان ضد استعمار، ضد استبداد هستند بلکه نابرابری، سرکوب، سانسور را بر نمی تابند و با این تفکر ضدبشری که:«هر چقدر پول بدهی همان قدر آش می خوری» به شدت مخالفند و سهم خود را از ثروت ملی را چشم پوشی نخواهند کرد و اجازه نخواهند داد غنی نژاد ها، سریع القلم ها، رنجبران ها با این تفکر عقب مانده و ضد انسانی آینده فرزندان ایران را به غارت ببرند و به همین خاطر در شهرهای شوش، رشت بازنشستگان روز دانشجو را با پلاکاردها و شعارهایشان:«دانشجوی امروز، کارگر فردا» را گرامی داشتند.
در شوش، تهران، رشت، اهواز، قزوین بازنشستگان علیه دستگیری ها، سرکوب ها، بیمه ننگین تحمیلی و قرارداد ترکمنچای کانون عالی با آتیه سازان حافظ به مخالفت برخاستند و خواستار اجرای بی کم و کاست ماده ۵۴ تامین اجتماعی شده و اعلام کردند:« سهم بازنشستگان از بیمه تکمیلی را خود سازمان تامین اجتماعی باید تقبل کند و هیچ پولی نباید از حقوق بازنشستگان کسر شود» و رایگان بودن درمان را، حق خود می دانند.
بازنشستگان تامین اجتماعی در اعتراضات خود سرکوب را محکوم و خواهان آزادی معلم فرهیخته، شریفه محمدی و یونس آزادبر شدند. و با شعارهای:«نان گران، دارو گران، بنزین گران/ در حسرت یک لقمه نان – بانک رفاه مال ماست/ حاصل دسترنج ماست» را سر دادند.
بازنشستگان فولادگر به همراه خانواده در کرمان و اصفهان ضمن راهپیمایی در مقابل استانداری شعار:«بیمه و درمان ما/ حق مسلم ماست» را سر داده و اعلام کردند: «مستمری های زیر خط فقر، گرانی و تورم، غیرقانونی بودن ادغام صندوق بازنشستگی فولاد در صندوق بازنشستگی کشوری، تداوم مشکلات معیشتی، عدم اجرای کامل همسانسازی، تداوم مشکلات بیمه و درمان و …» در مقابل ساختمان صندوق بازنشستگی تجمع داشتند.
در همین روز کارگران پالایشگاه آبادان در اعتراض به حقوق های حقیرانه و توهین آمیز در مقابل ساختمان مرکزی شرکت پالایش نفت آبادان تجمع داشتند.
همچنین کارگران رسمی شرکت نفت فلات قاره در منطقه لاوان در روز گذشته اعتراض هفتگی خود را برگزار کرده و به بی قانونی های ظالمانه مدیران و کوچک کردن کارگران با بی اعتنایی به خواسته های بر حق شان و نادیده انگاشتن قوانین و قول های بی پشتوانه داده شده، دست به اعتراض زدند.
بی تردید آنان که باد می کارند توفان خشم مردم را با سیلی سخت زحمتکشان دریافت خواهند کرد.
به همین خاطر جمعی از کارگران گروه سرویس پالایشگاه نهم پارس جنوبی با ارسال ویدئویی به کارگاه، همکارانشان را به شرکت پرشور همراه با خانوادهها، در تجمع اعتراضآمیز ۱۸ آذر مقابل فرمانداری شهرستان عسلویه دعوت کردند.
ایران سرزمین کارگران است و پلشت های غارتگر ثروت ملی، در ایران جایی نخواهند داشت.
این را تاریخ سرزمین مان به ما می آموزد
بازنشستگان متحد تهرانی
تجمع بازنشستگان تامین اجتماعی تهران
یونس آزادبر آزاد باید گردد!
تجمع بازنشستگان تامین اجتماعی قزوین امروز ۱۶ اذر
🌹🔨🌹🔧🍃🍀🌻🌺⚙️🌸
