به گزارش خبرنگار پیام سندیکا، خبرگزاری ایلنا در ۱۴ بهمن ۱۴۰۴ در خبری اعلام کرد که وزیرکار احمد میدری از بازگرداندن بانک رفاه کارگران به سازمان تامین اجتماعی خبر داد. سران قوا این بازگشت را یکساله مصوب کردند.
در این خبر چند سوال وجود دارد: ۱- چرا این واگذاری یکساله است و دایمی نیست؟؟ ۲- سود این ۳ ساله بانک رفاه که ۶۸ درصد آن را هر ساله دولت برداشت کرده است چه می شود؟؟ آیا به تامین اجتماعی باز خواهد گشت یا اینکه چشم پوشی خواهد شد؟؟
اما موضوعی که در همین خبر آقای مهرداد دارانی عضو کمیته بیمه و تامین اجتماعی خانه کارگر مطرح می کنند بسیار هشدار دهنده است. ایشان می گویند:« ما برای حل مشکل نقدینگی سازمان تامین اجتماعی، باید سهام کلیه شرکت های را که دولت به عنوان دیون و بدهی به تامین اجتماعی می دهد به بانک رفاه بدهیم. تنها این بانک است که سهام را از ما خریداری می کند»
این اظهارات یعنی اینکه مدیران تامین اجتماعی به جای آنکه بازرسی خود را فعال کرده و کارگران بیشتری را بیمه کنند و نظارت خود را بر مدیریت شستا را فعال کنند تا درآمد سازمان بیشتر شود، تلاش دارند همه چیز را پول کنند و برای این کار، خریدار کسی جز بانک رفاه نیست.
با این حساب تا چند سال آینده، هست و نیست تامین اجتماعی و اندوخته های کارگران و بازنشستگان به مالکیت بانک رفاه در خواهد آمد و چون این واگذاری موقت است مجلس و دولت می توانند با یک مصوبه این واگذاری را لغو کنند، و همه زندگی ما را بالا خواهند کشید.
این گربه ها از برای خدا موش نمی گیرند.
تحریریه نشریه کارگری پیام سندیکا
